TRAINEN MET KORREL

 

Mijn passie naast het judo is mensen helpen met het behalen van hun fysieke doelstellingen. Hierbij bied ik de unieke mogelijkheid aan om 3 mensen te begeleiden op het gebied van training en voeding.

Bekijk het filmpje hieronder om een indruk te krijgen van mijn manier van trainen.

Mijn Aanbod

 

 

Om te Trainen met Korrel ben ik op zoek naar 3 gemotiveerde sporters die het maximale uit hun trainingen willen halen.

Als ik jou coach, gaan we samen zitten en maken we een persoonlijk training-, voedings– en supplementen plan.

Ik ga je minimaal 3 maanden begeleiden en je kan met al je vragen bij mij terecht komen.

Meld je nu aan!

VOOR WIE?

 

 Deze uitdaging is het meest geschikt voor deelnemers die klaar zijn voor verandering en alles willen geven.

Iemand bereid is om kleine veranderingen te maken, zal grote successen behalen.

Michael Korrel

Team NL, Olympisch Sportcentrum Papendal

WAAROM MICHAEL KORREL?

 

 

  • Mijn passie voor het helpen van mensen met hun fysieke doelstellingen komt overeen met mijn doel om wereldkampioen judo te worden. Naast mijn trainingen, wedstrijden en trainingskampen wil ik jou helpen. Jou helpen de beste versie van jezelf te ontdekken. Bij deze heb jij de mogelijkheid om samen met mij aan jouw doelstellingen te werken!
  • Ik sport al zo lang ik mij kan herinneren en het is nu mijn werk om zoveel mogelijk uit mijn lichaam te halen. Ik heb alles geprobeerd en weet inmiddels wat werk. Voor de juiste personen is het nu mogelijk om gebruik te maken van al deze jaren ervaring.

Wie opgeeft, wint nooit. Wie wint, geeft nooit op.

Michael Korrel

Team NL, Olympisch Sportcentrum Papendal

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

  • 3 Training workshops met Korrel op Olympisch sportcentrum Papendal
  • Persoonlijke intake
  • 12 Weken Persoonlijk Voedingsplan
  • 12 Weken Gedragsverandering tips
  • 12 Weken Persoonlijk Trainingsplan
  • Elke maand een Skype gesprek met Korrel

Het is nu of nooit! Doe je mee?