Sponsors

 

Judo wordt wereldwijd beoefend en gerespecteerd. In Nederland is de sport dankzij grote namen als Dennis van der Geest en Henk Grol gestegen in populariteit en wordt voornamelijk onder jongeren veel beoefend.

De judosport geniet wereldwijd van media-aandacht en steeds meer bedrijven verbinden zich aan deze sport. Enerzijds om hun merk te versterken en anderzijds om in verbinding te komen met de doelgroep.

Door jouw merk aan Michael te verbinden, lift je niet alleen mee op de aandacht die judo in het algemeen
krijgt, maar krijg je ook de mogelijkheid om jouw bedrijfsdoelstellingen te halen.

Onderstaande sponsors staan al op onze mat.


Comeback Sports
Ik zie mijn samenwerking met Comeback als een volgende stap in het professionaliseren van mijn topsport carrière. Het is fijn om een gedreven en passievol team achter je te hebben staan. Door Comeback aan mijn team toe te voegen kan ik mij volledig focussen op mijn sport en dit is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait.
Bekijk de website>

Foodfitness
Foodfitness is een team van Performance & Lifestylecoaches met gedrevenheid voor het begeleiden van individuen die specifieke doelstellingen willen halen en hun leefstijl willen verbeteren. Daarbij kijken ze verder dan de uitvoering van een oefening. ze maken je bewust van de drempels die jouw vooruitgang in de weg zitten of die zorgen voor jouw klachten.
Bekijk de website>

Fighting Films
In de mooie en kwaliteit volle pakken van Fighting Films sta ik sterk en zelfverzekerd op de trainingen en toernooien. Klaar om te strijden en te gaan voor de overwinning!
Bekijk de website >

Scherrenberg B.V. 
Dankzij mijn sponsor en goede vriend Scherrenberg sta ik op iedere krachttraining weer in een top outfit. Comfortabel en klaar voor het volgende toernooi dat komen gaat!

Pandje9
Ben je op zoek naar creativiteit en veelzijdigheid dan is dit wellicht de shop waar je moet zijn. 
Bekijk de website >

Gate-Training
Bekijk de website >

Orangefit
Bij Orangefit werken we elke dag keihard om voor jou de meest gezonde en duurzame plantaardige producten te creëren. Alleen de allerbeste plantaardige ingrediënten en productiemethodes zijn voor ons goed genoeg. Waarom? Simpel. You don’t mess with your body. En ook niet met de wereld. Dat begrijpen we bij Orangefit als geen ander.
Bekijk de website >

New Care Supplements
Krachtige voedingssupplementen voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is. We halen allemaal graag het beste uit iedere situatie. We willen optimaal presteren en zo lang mogelijk actief en vitaal blijven. New Care heeft voedingssupplementen ontwikkeld die hierbij kunnen helpen. De supplementen bieden een specifieke aanvulling op de dagelijkse voeding waardoor bijvoorbeeld sportprestaties kunnen worden ondersteund.
Bekijk de website >

M line
 “Slaap is voor mij een van de belangrijkste randvoorwaarden voor een optimale prestatie. Ik wil niks aan het toeval overlaten en heb daarom gekozen voor hoog kwalitatief matras van M line.” M line is hét slaapsysteem voor topsporters, om op hun nachtrust en herstel een paar procent winst te boeken.
Bekijk de website >

 

DutchEnglish