Sponsors

Word nu sponsor van Michael Korrel, hij zit al bij de wereldtop. Contact Michael en maak een afspraak hoe we elkaar kunnen helpen in een partnership. Onderstaande sponsors staan al op onze mat.

Scherrenberg
Scherrenberg B.V. Dankzij mijn sponsor en goede vriend Scherrenberg sta ik op iedere krachttraining weer in een top outfit. Comfortabel en klaar voor het volgende toernooi dat komen gaat!

Fighting Films
In de mooie en kwaliteit volle pakken van Fighting Films sta ik sterk en zelfverzekerd op de trainingen en toernooien. Klaar om te strijden en te gaan voor de overwinning!

JudoInside.com
JudoInside.com is ’s werelds beste judo website. Al mijn resultaten, videos, foto’s en nieuws, maar ook dat van mijn tegenstanders onder één dak. JudoInside.com is mijn partner om mijn website te onderhouden.

Basjes Nootzaak
Basjes Notenzaak steunt mij al vanaf het begin van mijn carrière. Noten zitten vol goede voedingsstoffen en zijn zeer ondersteunend tijdens mijn judo carrière.

newcare

Met dank aan New-Care Supplements kan ik gebruik maken van de juiste aanvullende suppletie die nodig zijn voor uitzonderlijke prestaties en optimaal herstel.

orangefit

Met dank aan Orangefit kan ik gebruik maken van hun meest gezonde plantaardige producten. Een mooi bedrijf met ambities die in lijn liggen met die van mijzelf de beste worden in het vak!

[shopify embed_type=”product” shop=”korrelforgold.myshopify.com” product_handle=”orangefit-green-protein-starterspakket” show=”all”]