Korrels Team

Michael Korrel stelt zijn keurkorps voor. De focus is Tokio2020.

JUDO HOOFDCOACH

Benito Maij ( 2014 – Heden )
Mijn coach op dit moment, zoals wij altijd zeggen; hard werken en hard ontspannen! Samen blijven we sleutelen en brainstormen over de juiste weg die we moeten afleggen om samen de top te bereiken!
 
Theo Meijer ( 2008 – 2014 )
Theo Meijer Sport waar ik heb leren vallen en opstaan, heb leren knokken en genieten. Hier is mijn nationale en internationale basis gelegd. Theo maakte mij niet alleen als sporter maar ook als persoon. Tot op heden vallen dingen nog steeds op zijn plek die ik toen van hem heb mogen leren!

Marcel houtzager ( 1998 – 2008 )
Bij wie het judo allemaal voor mij begon op mijn eerste club Judo Vianen in 1998. Hier leerde ik spelenderwijs judoën met toch een serieus tintje!

JUDO ASSISTEREND COACH

Bas Meerveld ( 2012 – Heden )
Tijdens mijn periode bij Theo Meijer altijd en nog steeds een waardevolle schakel geweest in mijn ontwikkeling op de mat!

Albertine Los ( 1998 – 2008 )
Vroeger mijn judo lerares, nu mijn lieve tante die mij vroeger ook even de les heeft gelezen op de mat en mij heeft leren knokken!

FYSIEKE TRAINER

Jorden Bres ( 2016 – Heden )
Jorden is mijn nieuwe krachttrainer vanaf 2016 tot op de dag van vandaag. Na mijn verhuizing naar Papendal is het een en ander veranderd. Wat ik zoek in een krachttrainer is iemand die mij kan uitleggen “Waarom”. Jorden gaat geen discussie uit de weg en laat zijn kennis ervaren.

Sander Beenders ( 2015 – 2016 )
Na mijn vertrek van Theo Meijer eind 2014 naar Kenamju is alles voor mij veranderd. Als mijn krachttrainer heb ik zelf gekozen voor Sander Beenders van Evolve Personal Health. Ik dacht kennis te hebben tot ik met hem sprak. Hij heeft, naast dat ik al sterk was, toch wat kunnen toevoegen met waarde. Meten is weten zoals hij altijd zegt!

Erwin Overbeek ( 2013 – Heden )
Keep it simple, zegt Erwin altijd tegen mij. De man die mij sterk heeft gemaakt en nog steeds zorgt voor de juiste fysieke balans voor alle toernooien, opnieuw en opnieuw! Een belangrijke schakel in mijn judo carrière toen, nu en nog heel wat jaartjes!

Thomas Boer ( 2008 – 2012 )
Tijdens mijn periode bij Theo Meijer werd de krachttraining en voeding altijd goed verzorgd door Thomas Boer. Na zijn vertrek naar Zanzibar om zijn dromen na te jagen ben ik gewisseld van trainer.

MENTAL COACH

Stijn Quanten ( 2013 – Heden )
Stijn komt uit een klein plekje in België. Ik ben hem leren kennen met dank aan Erwin Overbeek. Stijn is iemand die je aan het denken zet, net wat anders vraagt en doet dan anderen. Je niet alleen dingen laat zeggen maar ook daadwerkelijk van binnen laat nadenken!

MIJN SPONSORS

Natuurlijk horen ook mijn sponsors bij het team. Ze ondersteunen me op een andere manier. Dat kan op vele manieren
Word één van de sponsors!